• Graetheide 28 6121RP Born
  • CONTACT +31 (0)648087114
  • MA - VR 8:30 - 17:00
  • OVER ONS

Alexander Machiels

“Al vanaf mijn 16e werk ik in de bouw. Ondertussen ben ik een aantal diploma’s en vooral heel veel werkervaring rijker. Voor mij is dit het mooiste vak in de wereld. Ik ben altijd buiten en mag altijd met mensen werken. En laten we eerlijk zijn: mensen in de bouw zijn een ander soort mensen. Ik werk er het allerliefst mee. Het zijn mijn soort mensen.

In 2018 zag ik mijn kans schoon en startte ik Bouwondersteuning Machiels op. Mijn aanpak is simpel: ik lever kwalitatief goed werk en een persoonlijke aanpak staat voorop. Ook al is het een groot project waar ik meerdere handjes inzet, ik sta erop dat ik altijd zelf op de bouwplaats aanwezig ben. Zo kan ik de kwaliteit van mijn werk altijd garanderen.

Ik werk vooral voor aannemers in de bouwsector. Hier ondersteun ik bij grote projecten zoals de bouw van appartementencomplexen en woonhuizen. Maar ook als particulier mag u mij altijd bellen. Ik help u graag bij het bouwen van uw huis, de aanbouw of bijvoorbeeld een kelder. Daarnaast steek ik veel tijd in het maken van meubels. Heeft u een idee voor een meubelstuk? Bel mij en dan maken we er samen iets moois van!”

  •  Alexander Machiels, oprichter Bouwondersteuning Machiels.